Atractii turistice

Bulevardul Decebal

Distanta de la hotel: 200 m

Bulevardul Decebal este unul dintre bulevardele Bucurestiului cunoscute pentru multitudinea de cafenele, restaurante si terase elegante. Zona este in apropierea Centrului Vechi al Capitalei precum precum si aproape de Palatul Parlamentului.

Centrul Vechi

Distanta de la hotel: 3 km

Centrul istoric al Bucureștiului reprezintă o zonă centrală a capitalei în suprafață de aproximativ 0,50 km² situată la extremitatea vestică a sectorului 3.Centrul istoric este o parte a cartierului Centrul Civic. Aici se găsesc Curtea Veche, Hanul lui Manuc, bisericile Stavropoleos și Sfântul Anton, ca și numeroase alte clădiri vechi declarate monumente istorice.

Stadionul National Arena

Distanta de la hotel: 1,5 km

Arena Națională is the national stadium of Romania, in the Lia Manoliu National Sports Complex in Bucharest. Opened in 2011, it replaced the former National Stadium. It was built for the Romania national football team, hosting its games as well as the Romanian Cup Final and the Romanian Supercup.

Palatul Parlamentului

Distanta de la hotel: 3,5 km

Palatul Parlamentului din București, România (cunoscut înainte de revoluție sub numele de Casa Republicii sau Casa Poporului. Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume.

Unirea Shopping Center

Distanta de la hotel: 3 km

Unirea Shopping Center este un centru comercial situat în centrul Bucureștiului, în Piața Unirii. Are o suprafață totală de circa 84.000 metri pătrați, din care corpul central ocupă 32.000 metri pătrați.

Mega Mall

Distanta de la hotel: 2 km

Mega Mall este cel mai mare centru comercial din Bucuresti. Pe langa multele magazine cu branduri internationale, Mega Mall ofera posibilitati variate de relaxare si distractie.